Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

Ben jij een zijslaper? Gebruik dit knie kussen om beter te slapen en om jouw rug te beschermen.

  • 2 Min lees

Ben jij een zijslaper?  Gebruik dit knie kussen om beter te slapen en om jouw rug te beschermen.

 

Slapen kan verassend problematisch zijn voor het natuurlijke proces. We hebben meer comforabele bedden dan ooit, maar de cijfers van slapeloosheid zijn ontzettend hoog. Degene die erin slapen om wat te slapen worden vaak moe en chagrijnig wakker. En om dingen nog erger te maken, zorgen nek- en rugpijn ervoor dat uit bed komen niet zo een prettige ervaring is.

Dit gebeurt met regelmaat, je zou misschien jouw slaappositie moeten veranderen. De houding is essentieel voor een goede nachtrust en ruggengraat, maar het is niet altijd makkelijk om dat voor elkaar te krijgen.

Dit is waar het knie kussen goed van pas komt. Het is een vernuftig kleine accesoire voor zijslapers om hun rug te beschermen en laten je van jouw dromen genieten. Lees meer over de voordelen van het gebruik van een kniekussen.

 

Ben jij een zijslaper?  Gebruik dit knie kussen om beter te slapen en om jouw rug te beschermen.

 

De voordelen van het gebruik van een kniekussen

Elke slaappositie zorgt voor wat druk om jouw rug. Voor zijslapers is het grootste probleem dat de ruggengraat gedraaid en gebogen wordt. Na 7 tot 8 uur in die positie, is het geen wonder dat je wakker wordt en jezelf uitrekt.

De makkelijkste oplossing is om een kniekussen te gaan gebruiken, en wel hierom:

1. Het houdt de knieen op elkaar, wat zorgt voor meer ondersteuning en minder druk op de ruggengraat. Het helpt ook om de bekken en heupen recht te houden, wat leidt naar punt 2.

2. Het voorkomt heuppijn omdat de aanhechtingen niet maar uit de uitlijning draaien. Dit zorgt ervoor dat je niet meer jouw hardloopsessie in de ochtend hoeft af te zeggen door de heuppijn.

3. Het verlicht ischias en pijn in de onderrug. Wanneer je op jouw zij slaapt, trek je vaak je bovenbeen op op het matres, waardoor je een draaiende druk krijgt op jouw statische zenuwen. Als je ook een vervelende tinteling in jouw been hebt gekregen wanneer je slaapt, zijn het jouw zenuwen die krijsen om hulp.

4. Het zorgt voor betere circulatie. Zodra jij jouw lichaam draait en begint met druk aan te brengen op verschillende onderdelen, beinvloedt dat jouw circulatie. Door een kussen tussen je knieën te plaatsen, verlicht je de bloedstroom door de vena cava, een grote ader die verbinding maakt met het hart.

5. Het voelt fantastisch! Hoe gezond je ook mag zijn, het gebruik van een kniekussen is ook heel comfortabel. En goede slaap gaat allemaal om comfort!

Hoe kies je een goed kniekussen

Je wordt misschien verleidt om een gewoon kussen tussen jouw knieeen te doen, maar dat is geen goed idee. Een normaal kussen zal druk op jouw rug geven, aangezien deze er niet voor ontwikkeld is.

We adviseren jou dat je een kussen probeert dat is ontwikkeld voor de ondersteuning van de knieeen en de ruggengraat, zoals ons LushDream™️ Knie Kussen.

Dankzij het ergonomische ontwerp, blijft jet goed tussen de benen zitten. Hij wordt ook niet plat, wat essentieel is voor goede ondersteuning.

Het heeft ook een ademende hoes met een rits, dat er voor zorgt dat het kussen ventileert en niet warm wordt.

Het LushDream™️ Knie Kussen is het missende stukje van de slaappuzzel. Zorg ergoor dat je het gaat proberen en bedank ons later maar!

Zoeken

z