Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

The Lush Dream

Het LushDream merk werd opgestart met één ding in het achterhoofd, om de manier waarop mensen slapen te veranderen, voor altijd.

We geloven dat slaap één van de belangrijkste dingen in ons leven is en het is vaak één van de minst begrepen dingen.

Mensen weten maar weinig over slaap “hacking” of optimalisatie, wat hen mogelijk kan helpen om een hele nieuwe manier van revitaliserende slaap te ontdekken.

Onderzoek toont aan dat we ongeveer een derde van ons leven slapen. Voor iets dat zo serieus is en centraal staat in ons leven, mogen we er dan niet wat meer in investeren.

Bij LushDream, voelen we ons verantwoordelijk voor het creëren van producten die helpen met het verbeteren van de slaap. We voelen dat het onze plicht is om anderen te informeren, en inspireren om actie te ondernemen door hun slaap te onderzoeken.

We doen dit door producten van hoge kwaliteit te lanceren die voordelig zijn voor iedereen. Daarbij, streven we ernaar om anderen zo veel mogelijk te informeren over slaap.

We geloven heel erg dat “geluk slechts één goede nachtrust weg is” en hebben er onze missie van gemaakt om al onze klanten extreem gelukkig te maken, of ze krijgen hun geld terug.

Wetende dat gezonde slaap ook factoren zoals stress, angst en depressie kan verminderen, willen we ook de mentale gezondheid van mensen en hun algemene welzijn verbeteren.

Onze missie is om de manier waarop mensen slapen te veranderen, ten goede. We kunnen dit doen door onze producten naar zo veel mogelijk mensen te versturen.

We nodigen jou uit om deel uit te maken van deze reis.

Zoeken

z