Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

Heb je moeite om een ontspannende en comfortable nachtrust te krijgen? Probeer eens een ander slaapkussen.

  • 2 Min lees

Heb je moeite om een ontspannende en comfortable nachtrust te krijgen? Probeer eens een ander slaapkussen.

Met een goede nachtrust bewijs je je lichaam een uitstekende dienst aangezien dit de kwaliteit van je leven ingrijpend verandert. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je een prima humeur hebt en minder stress, je voelt je energieker en klaar voor wat de dag in petto heeft.

Echter, de meeste mensen worden tegenwoordig wakker met een stijve nek en ledematen en zijn al moe nog voor de dag goed en wel begonnen is, en dat komt allemaal doordat hun slaap van slechte kwaliteit is. Nu kunnen er bij slaapstoornissen verschillende factoren meespelen, maar heb je er weleens bij stilgestaan dat het kussen waarop je slaapt van invloed kan zijn op de kwaliteit van je slaap?

Je moet daarom het juiste kussen kiezen voor een rustige, ongestoorde slaap. Als je niet weet hoe je de juiste keuze maakt wat je kussen betreft, staan wij klaar om je te helpen! Deze aspecten zijn belangrijk voor de juiste keuze van je kussen.

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur moet het kussen aangenaam aanvoelen. Met een comfortabel kussen krijg je gegarandeerd een ontspannen nachtrust.
Koop een kussen dat je wervelkolom in de natuurlijke stand houdt. De meeste mensen slapen slecht en ongemakkelijk door een verkeerde kromming van de ruggengraat wat nek- of rugklachten tot gevolg heeft.
Het optimale kussen kan aangepast worden aan de slaappositie zodat het precies past bij de unieke contouren en vorm van de gebruiker.

Wij van LushDream begrijpen dat je de bovengenoemde functies nodig hebt voor jouw eigen kussen zodat je elke nacht opnieuw uitstekend slaapt. En daarom doen wij ons uiterste best om kussens van de allerhoogste kwaliteit aan te bieden voor een verkwikkende slaapbelevenis.

We weten alles over het verbazingwekkende effect van een goede nachtrust en willen dat je dit elke dag weer ondervindt. Daarom zijn we vastbesloten om jou innovatieve slaapoplossingen aan te bieden.

Als je al een tijdje nek- of rugklachten hebt die veroorzaakt zijn door een ongemakkelijke slaaphouding dan moet je absoluut het slimme kussen van Lushdream™ eens proberen: een orthopedisch kussen met een specifiek ontwerp waardoor je wervelkolom in een natuurlijke stand ligt met een gezonde slaaphouding tot gevolg.

Het draait niet alleen om kussens; we zien het als onze opdracht om je mentale gezondheid en algemeen welzijn te verbeteren dankzij een ontspannen, diepe nachtrust.

Wil je graag knuffelen als je met je partner in bed ligt? Geen probleem, gewoon ons Lushdream™ Love Pillow uitproberen. Hierdoor krijgt je partner een goede nachtrust zonder pijnlijke klachten waardoor jullie allebei de voordelen genieten van lekker slapen met iemand van wie je houdt.

Onze kussens zijn een revolutionaire verandering: je slaapt stukken beter en je zit vol energie voor de nieuwe dag. Met onze ruime keuze aan kussens kun je rusteloze slaap en pijnlijke klachten vaarwel zeggen.

Met het grote assortiment aan LushDream-kussens geniet je nu van een goede nachtrust voor het eerst sinds jaren!

Zoeken

z