Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

Hoe kies je het PERFECTE kussen voor een goede nachtrust?

  • 3 Min lees

Hoe kies je het PERFECTE kussen voor een goede nachtrust?

 

Als iemand jou zou vragen: "Wat voor een kussen gebruik jij?", haal je waarschijnlijk jouw schouders op en zeg je: "Gewoon het kussen dat ik al jaren heb". Oh o! Aangezien matrassen alle aandacht krijgen door de hoge investering die mensen doen voor hun slaap, is er niet heel veel aandacht voor het goede oude kussen.

Wij zijn hier om daar verandering in aan te brengen!

 

Hoe kies je het PERFECTE kussen voor een goede nachtrust?

 

Een kussen is net zo belangrijk voor een goede nachtrust. Als je telkens bezig bent om jouw kussen goed te doen om comfortabel te liggen, of je wordt wakker met een stijve nek, is het tijd voor verandering. Hier lees je hoe je jouw perfecte kussen kunt kiezen om aan die broodnodige rust en relaxatie te komen.

Dit is waarom jouw kussen belangrijk is.

Je vraagt je misschien af waar al dat gedoe goed voor is en waarom je zoveel moet nadenken bij het kopen van een nieuwe kussen. Het antwoord is simpel. Het is het belangrijkst om jouw gezonde slaappostuur te onderbouwen. Dit betekent dat een oud en laagwaardig kwaliteit kussen waarschijnlijk jouw ruggegraat en lichaam uit zijn vorm haalt, waardoor je de bekende stijfheid en pijn in de nek en rug krijgt.

Al dat gedraai en gedoe leidt ook tot slapeloosheid. Daarom is het zo belangrijk om te investeren in een goed kussen en deze om de 2 - 3 jaar te vervangen. En nee, dat is niet vaak, als je in overweging neemt dat je jouw kussen ongeveer 2500 uur per jaar gebruikt.

 

Hoe kies je het PERFECTE kussen voor een goede nachtrust?

 

Waar moet je op letten bij een kussen?

1. De vulling

  • Synthetisch: Minder duur dan de hypoallergenen en moet vaak worden vervangen. Het is betaalbaar, maar heeft weinig kwaliteit.
  • Wol: Natuurlijk hypoallergeen en het helpt de lichaamstemperatuur te reguleren tijdens de winter en de zomer. Deze kussens zijn vrij stevig, dus niet geschikt voor iedereen.
  • Katoen: Net zoals bij wollen kussens, zijn deze ook hypoallergeen. Maar ze hebben de neiging om plat en stevig te zijn.
  • Latex: Meer aan de zachtere kant, zijn deze kussens comfortabel. MAar ze behouden hun vorm - dus je kunt niet perfect in de positie komen die je wilt.
  • Memory Foam: ​De meest populaire voor mensen met rug- en nekpijn. Deze kussens nemen jouw vorm aan en verdelen het gewicht gelijkmatig over het oppervlak.

2. Vorm

We adviseren een kusen te kiezen dat jouw bovenrug ondersteunt en jouw nek inkapselt. Het ideale kussen laat jou in slaap vallen met jouw hoofd, nek en schouders gelineerd met jouw ruggegraat, maar voelt ook comfortabel genoeg aan om lekker weg te dommelen.

3. Materiaal

Ideaal gezien zou je een kussen kiezen die gemaakt is van hoogwaardige kwaliteit van natuurlijke materialen en die ook nog eens vriendelijke zijn voor de huid en antibacteriele eigenschappen heeft.

Deze kussens voorkomen niet alleen de uitbraak van acne, maar ze zijn ook vrij duurzaam.

4. Slaap positie

Bijna iedereen veranderd in de loop van de nacht van slaappositie Dit zorgt ervoor dat het vinden van een perfect kussen lastiger is, omdat elke positie een eigen kussen verlangd. Bijvoorbeeld, rugslapers willen vaker een zacht en plat kussen, maar zijslapers willen graag een stevig en dik kussen voor de ondersteuning. Als het erop lijkt dat dit nogal veel informatie is, ontspan!

We mogen met trots zeggen dat onze ​LushDream™Smart Pillow​ alle juiste vinkjes kan zetten dankzijn het gepattenteerde ontwerp! LushDream™ Smart Pillow​ - zoete dromen zijn hiervan gemaakt

Het LushDream™ Smart Pillow​ is niet zomaar een kussen.​ Onze toegewijde team van onderzoek en ontwikkeling is erin geslaagt om de rondingen te perfectioneren, zodat het een goede ondersteuning biedt voor een gezonde uitlijning van de ruggegraat. En dan is er smart memory foam. dat zich aanpast naar de vorm van jouw schouders, neck en hoofd, waardoor je een comfortabel en ondersteunend gevoel hebt tijdens jouw slaap.

 

Hoe kies je het PERFECTE kussen voor een goede nachtrust?

 

Dit is waarom we van het LushDream Smart Pillow HOUDEN:

  • Het biedt ongelooflijke ondersteuning aan de ruggegraat, dankzij de Hoekverlengingen, de Cervic vormgeving en het middelpunt
  • Het is gemaakt van de hoogste kwaliteit aan materialen die vriendelijk zijn voor de huis en antibacteriele eigenschappen heeft.
  • Het is ontworpen om je te ondersteunen in elke slaappositie

“Dat wil ik ook wel!” zeg je? Bestel dan jouw superslimme kussen vandaag en we sturen het ZSM toe. Aan het eind van de dag, ga je next level slapen, door het kiezen van het juiste kussen. En denk hier eens aan: hoeveel geluk hebben dat er hele teams van wetenschappers eindeloze uren aan het werk zijn, zodat wij voldoende slaap kunnen krijgen?

Wat een geweldige tijd om in te leven!

Hoe kies je het perfecte kussen voor een goede nachtrust?

Een kussen van hoogwaardige kwaliteit is essentieel voor een goede nachtrust. Hier is onze complete gids om het PERFECTE kussen te kiezen en als een baby te gaan slapen.

 

 

 

 

Zoeken

z