Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

Slaapwetenschap: Hoe Lushdream™ Je Kan Helpen

  • 3 Min lees

Slaapwetenschap

Slaapwetenschap: Hoe Lushdream™ Je Kan Helpen

Hallo Dromer, laten we het eens over iets serieus hebben... wist je dat we 1/3 van ons leven slapend doorbrengen? We hebben het over 8 uur per dag, een totaal van (gemiddeld) 229.961 uur over onze hele leven. Dat is HEEL VEEL slaap! Slaap is bijzonder belangrijk voor onze geestelijke gezondheid, elke dag weer. Als we niet goed uitrusten houdt ons lichaam letterlijk ermee op. Een slecht slaapritme leidt tot geheugen- en concentratieproblemen, humeurigheid, een verzwakt immuunsysteem, gewichtstoename, verminderde seksuele drang en een verhoogd risico op hartkwalen en diabetes. Om het duidelijk te stellen: je lichaam HEEFT SLAAP NODIG net zoals het niet zonder zuurstof, voeding en water kan.

Ondanks het feit dat goed uitgerust zijn zo'n belangrijk onderdeel is van een lang en gezond leven, waarom zijn we dan toch vaak geneigd om een nachtje over te slaan en denken we dat we met minder slaap wel toekunnen? Als voor jou geldt dat je niet voldoende uren krijgt om je slaapschema te onderhouden en in balans te brengen, of als je vindt dat je niet optimaal slaapt, is je fysieke slaapomgeving één van de eerste plekken die je eens kritisch moet bekijken.

Hier vind je onze top-3 van de beste producten voor een diepe, ontspannende en ongestoorde slaap zodat je in tip-top conditie wakker wordt:

1. Het Slimme Kussen van Lushdream™

We hebben jaren geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling met als resultaat het ultieme kussen waarmee je de hele nacht doorslaapt. Een gezonde slaaphouding wordt vaak over het hoofd gezien als oorzaak van slechte slaap. Met het slimme kussen van Lushdream™ kun je eindelijk vaarwel zeggen tegen onrustige slaap, vervelende hoofdpijn, pijnlijke lichaamsklachten en stijfheid in het algemeen. Dit unieke kussen is zorgvuldig ontworpen om je nek en hoofd te ondersteunen in de optimale positie. Op die manier verlicht het de druk op gevoelige gewrichten en zorgt het ervoor dat je ruggengraat in de juiste houding ligt voor de diepste en meest ontspannende slaap die je in jaren gehad hebt.

Het Slimme Kussen van Lushdream

2. Lushdream™ Kniekussen

Wil je pijnlijke klachten en stijfheid verlichten die veroorzaakt zijn door ischias en pijn in de onderrug of heupen? Een van de voornaamste oorzaken van slaapgebrek kan zijn dat je lichaam niet in de juiste positie ligt wanneer je rust. Ons Lushdream™-Kniekussen zorgt ervoor dat je ruggengraat, benen en heupen in de juiste houding liggen dankzij het superieure ergonomische ontwerp dat zelfs na lang gebruik niet plat wordt! Dit unieke en duurzame kniekussen blijft comfortabel tussen je benen liggen en geeft je de krachtige, herstellende en broodnodige slaap waaaraan je lichaam behoefte heeft om te overleven.

Lushdream™ Kniekussen

3. Lushdream™ Love Kussen

Het revolutionaire ontwerp van dit kussen is perfect voor stelletjes die graag knuffelen tijdens het slapen. Het is wetenschappelijk bewezen dat als je iemand knuffelt van wie je houdt, dit stress kan verlichten, de bloeddruk omlaag brengen en tot betere, diepere slaap kan leiden. Allemaal goed en wel, echter, soms voelt zelfs de fijnste knuffelhouding na verloop van tijd ongemakkelijk aan. Met ons Lushdream™ Love Kussen kun je nu lekker knuffelen met je favoriete partner, zonder pijn en zonder dat je je schuldig hoeft te voelen, in het besef dat je eindelijk de oplossing gevonden hebt voor vervelende gevoelloosheid en een ongemakkelijke nekhouding.
Lushdream™ Love Kussen
Deze drie speciaal ontworpen kussens zijn het ultieme trio waarmee je de slaap van je leven krijgt. Koop jouw kussen vandaag nog om eindelijk de diepe ontspannende rust te ervaren waar je al zoveel jaren naar snakt. Investeer in het verbeteren van je slaapkwaliteit en merk dat alle aspecten van je leven erdoor verbeteren
Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen! We horen graag van je.
Alvast een uitgeruste week toegewenst!
-Het Lushdream™️ Team

Zoeken

z