Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

Wat jouw slaoppositie over jou persoonlijk zegt

  • 2 Min lees

Wat jouw slaoppositie over jou persoonlijk zegt

 

We communiceren vaker meer met ons lichaam dan dat we doen met woorden. Dit is ook een feit voor wanneer we slapen! Of je nu een rug- buik of zijslaper bent, jouw rustpositie zegt heel veel over jouw persoonlijkheid.

Laten we de verschillende slaapposities eens doornemen en kijken wat het zegt over jou!

Fetus Slaap Houding

Dit is de meestvoorkomende slaaphouding, speciaal onder vrouwen.

Ineenkruipen als een baby reflecteert de drang naar veilighied en bescherming. Mensen die in deze houding slapen zijn gevoelig, maar laten het niet zien. Ze trekken vaak muren op om te voorkomen dat mensen hen pijn doen. Ze kunnen in het begin aardig verlegen zijn, maar als ze eenmaal ontdooien, zijn ze vriendelijk en persoonlijk.

Wil jij jouw slaap naar het volgende level brengen? Probeer ons ​LushDream™ - Knie Kussen, ontworpen vor zijslapers zoals jij.

 

Wat jouw slaoppositie over jou persoonlijk zegt

 

 

Stamhouding

Mensen die op hun zij slapen met hun benen recht en de armen aan de zijkant zijn relaxed en stralen aantrekkingskracht uit. Ze zijn het middelpunt van een feestje en hebben de neiging om iedereen te vertrouwen die ze ontmoeten. Dit zorgt ervoor dat ze af en toe goedgelovig zijn.

Er zullen momenten zijn dat anderen misbruik willen maken van hun goede aard. Ze zouden zich vaker moete afvragen wat de ware intenties van anderen zijn.

Buikslapers

Deze slaappositie komt veel minder voor dan de zij-slapers. Buislapers zijn meestal extrovert. Ze zijn vaak impulsief en hebben de neiging om emotionele beslissingen te nemen in het heetst van het moment. Ze hebben ook een hekel aan kritiek en trekken zich dingen persoonlijk aan. Gelukkig houden ze er geen wrok op na.

Buikslapers hebben behoefte aan stabiliteit, dus ze doen er het maximale aan om stresvolle en extreme situaties te voorkomen.

Rugslapers

Dit is de beste slaappositie - ten minste voor jouw ruggegraat en nek. Mensen die om hun rug slapen zijn meestal introvert en stil. Ze houden van structuur en ze hebben een hoge standaard, wat het lastig maakt om ze te verblijden.

Hun werk is doorgrond en ze leveren nooit in op kwaliteit, wat ze tot waardevolle werknemers maakt en tot succesvolle zakenmensen.

Jouw slaappositie zegt het een en ander over jouw persoonlijkheid, maar het zegt ook veel over jouw gezondheid. De meeste slaaphoudingen kunnen schade toebrengen aan de ruggegraat, zonder goede ondersteuning. Gelukkig is de oplossing makkelijker dan je denkt, namelijk een slim kussen.

Onze LushDream™ - Smart Pillow​ is een ergonomisch kussen dat is ontworpen om jouw nek en hoofd te ondersteunen. Het zorgt voor een beteren ligging van de ruggegraat en verminderd druk, waardoor je beter slaap gedurende de nacht.

En omdat er geen mogelijkheid is om jou slaappositie (of persoonlijkheid) te veranderen, kun je zeker wel de kwaliteit van jouw slaap verbeteren door te kiezen voor de juiste slaap accesoires.

 

Wat jouw slaoppositie over jou persoonlijk zegt

Zoeken

z