Lichte vertragingen bij de verzending wegens COVID-19

z Zoeken

Zijden kussenslopen zijn het ultieme accesoirestuk voor jouw schoonheidslaapje

  • 2 Min lees

Zijden kussenslopen zijn het ultieme accesoirestuk voor jouw schoonheidslaapje

 

Dat klinkt misschien als een gedurfde uitspraak, maar luister eens. Zijden kussenslopen zijn niet alleen maar luxe hoezen om jouw bed op te pimpen en je te laten voelen als een KONINGIN. De geven ook een hele nieuwe betekenis aan de term "schoondheidslaap" Geen klitten in het haar in de ochtend. Geen uitbraak van puistjes. Geen kreukels in het gezicht van de slaap. De voordelen van het investeren in een hoogwaardig zijden kussensloop is enorm!

 

Zijden kussenslopen zijn het ultieme accesoirestuk voor jouw schoonheidslaapje

 

De voordelen van het investeren in een hoogwaardig zijden kussensloop is enorm! Dit is waarom een zijden kussensloop wordt gezien als het ultieme accesoire voor jouw schoonheidslaapje en waarom je er ZSM een voor jezelf zou moeten kopen. De voordelen van het gebruik van een zijden kussensloop. Voordat we gaan uitleggen waarom een zijden kussensloop GEWELDIG is voor jouw huid en haar, laten we een moment nemen om stil te staan bij de jaren van onderzoek en ontwikkeling dat is geinvesteerd om jou een luxe slaapervaring te geven. Neem bijvoorbeeld Lushdream™ Mulberry Zijden kussensloop.

 

Zijden kussenslopen zijn het ultieme accesoirestuk voor jouw schoonheidslaapje

 

Onze slaapexperts hebben jaren besteed aan de ontwikkeling van een ultieme combinatie van glans, dikte, zachtheid en duurzaamheid. Dit epische kussensloop is gemaakt van de hoogte graag lange mulberry zijdevezels en niet-giftige bleking. Het is ontworpen om jouw huid en jouw haar te beschermen. Hoe geweldig is dat?

Laten we nu kijken waarom jij zelf een zijden kussenloop zou moeten kopen.

1. Tegengaan van vervroegde veroudering - Behalve als het je lukt om de hele nacht op jouw rug te slapen, elke nacht, laat een standaard kussensloop indrukken achter op jouw gezicht en kan in de loop der tijd zelfs zorgen voor echte rimpels, voornamelijk rondom de ogen (BAH!!). De Lush Silk kussensloop kan je helpen om frictie te reduceren, wat betekent minder druk en trek om de tere gezichtshuid. De huid glijdt simpelweg langs het oppervlakte van het kussen en verkleint de druk om vouwen.

2. Zijdig haar, maakt niets uit! - Soms is bedhaar het ergste aan opstaan. Hoe vaak heb je de situatie alleen beoordeeld om je te realiseren dat je heel veel styling nodig hebt om er representatief uit te zien? We zeggen, niet meer! Net zoals het helpt om je huid jong te houden, behoudt de Lush Silk Pillowcase je uitbarsting en beschermt het je haar tegen de wirwar die je normaal gesproken krijgt als je op een gewone kussensloop slaapt.

3. Schoner dan een gewoon kussensloop - Zijden vezels hebben de eigenschap om vocht af te drijven, waardoor het voorkomt dat bacterien zich gaan nestelen. Wat betekent dit voor jou? Op de eerste en belangrijkste plaats, betekend dit dat je geen uitbarsting van puistjes krijgt en het helpt om jouw huid s'nachts schoner te houden. Wat de dagelijkse huidverzorgingsroutine betreft, hebben we meer goed nieuws: zijde absorbeert minder dan andere materialen, dus al die serums en gezichtscrèmes blijven waar ze horen: op je huid!

Dus wat zeg je ervan?

Ben je er klaar voor om jouw schoonheidslaapje te upgraden met een zijden kussensloop? Als dat het geval is, kijk dan ook naar onze Lushdream™ Pure Mulberry Zijden Kussensloop - het wordt geleverd met een GRATIS zijden slaapmasker en 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie, zonder ingewikkelde vragen.

 

Zijden kussenslopen zijn het ultieme accesoirestuk voor jouw schoonheidslaapje

Zoeken

z